TIDIGARE MÖTEN I TEMPELCURCH FINNER DU HÄR

Lördag 3 augusti

Nystart av höstens möten började idag 3 augusti, alla har inte kommit hem från semestern ännu, men vi hade en fin gudstjänst tillsammans med dem som kom. Gud hade kallat oss alla, som var på gudstjänsten i Tempelchurch denna lördag. Den Helige Ande var verksam och hans kraft och smörjelse, kan vi inte ta miste på. Vi blev alla berörda och fick ta del av Herrens smörjelse på olika sätt.

Välkommen du också nästa gång...

Lördag 10 aug

Vilket härligt möte med ett team från Avesta och Gunhild Änstgård, hon är evangelist ut i fingerspetsarna. Det är vår vänförsamling och vårt samarbete är gjort av Gud själv. Gud visade sin härlighet igår och han helade, upprättade och befriade och frälste människor. Det är så underbart att få se hur Den Helige Ande, gör sitt verk i en människas liv. När människor blir frälsta då är han/hon en ny skapelse. 

Att få se personer totalt förvandlade av frälsningens kraft och kunna gå hem från kyrkan, helt förnyad av Jesus Kristus det är så starkt, så underbart och sådan glädje för hela församlingen. Vi tackar Gud för vad han gör. Välkommen du också nästa gång....