Information om tidigare möten hittar du här.

Lördag 2 februari

Vilken härlig Gudstjänstdag med Barbro Erling. Gud hade verkligen rätt personer på rätt plats idag igen. Gud verkade starkt i hela gudstjänsten och Den Helige Andes närvaro gjorde att människor blev upprättade och helade. De vilade en stark ande över hela salen och människorna som var där. Vi hade en underbar undervisning och gemenskap. Vi Tackar alla HERREN för den välsignelse han ger och för den atmosfär av helighet och kärlek han sänder. Kom du också nästa gång VÄLKOMMEN !!

 

Lördag 9 februari

Regn och halka mötte kyrkans besökare idag, det gällde att se sig, för när man gick ute, för det var is överallt. Men inne i gudstjänstlokalen var det ljus och värme och där fanns Guds Ord, och vacker sång och musik, som Eero Hedin stod för. Eero är evangelist och vi fick höra många vittnesbörd från honom, varvat med en underbar musik och sång. Eero är en duktig talare och sångare och det kändes i ens inre att Gud var med i detta. Han är evangelist och det gav han smakprov på. Vi välkomnar honom tillbaka till oss och du är också välkommen nästa gång, som är den 16 februari och alltid lördagar. VÄLKOMMEN !

 

Onsdag 13 februari

Sol och fint väder mötte besökarna ikväll och vi fick en underbar gemenskap i sällskap med Barbro Erling, vilken härlig Gudsnärvaro, vilken Ande. Det är fantastiskt, att tro på Gud, att ha en sådan underbar Far som älskar oss så innerligt. Ingen falskhet och ingen synd finns hos honom, endast en stor kärlek som strålar ut och omsluter församlingen. Gud har en plan och den genomför han precis, som han tänkt, ingen människa kan stoppa Herren, och ingen människa kommer någonsin, att kunna göra det. Gud älskar dig och han älskar sina församlingar.

Kom du också nästa gång, välkommen !!

 

Lördag 16 februari

Talare denna lördag var Owe Kerygman, han har profetisk insikt och det sker under i våra möten. Roger Larsson fanns också med oss och han betjänade tillsammans med Owe, både i bön och ord. Det är en förmån att få betjäna människor och att få se under och mirakler hända mitt ibland oss. Jesus var där och vi omslöts av Den Helige Andes närvaro, man kände Guds atmosfär inne i lokalen. Hur skall det då inte vara i himlen en gång, där Gud bor. Välkommen du också till oss nästa gång.

 

Tal