Information om tidigare möten hittar du här.

Lördag 6 april

En härlig vårdag med 15 grader varmt, det var också en härlig stämning inne i Tempelchurch, som gästades av Barbro Erling. Salen var fullsatt av förväntansfulla människor som kommit för att få ta del av Guds Ord och det Barbro hade att förmedla. Gud är verkligen på gång att göra något nytt, en ny andeutgjutelse är på gång och Den Helige Ande är så närvarande. Gud välsigne er alla och kom du också nästa gång !

Lördag 13 april

Vi möttes till en härlig gudstjänst, våren har kommit närmare och atmosfären i kyrkan var fylld av Den Helige Ande. Gud gör under, människor blir helade och profetiska tilltal flödar. Gud är verksam, han sover inte och vi är så glada i Tempelchurch av, att se människor förvandlade, få nytt liv i sina ögon och hur Gud verkar på djupet. All ära till Herren Jesus Kristus. Kom du också nästa gång...

Påskkonferensen drar igång på fredag 19 april och håller på till annandag påsk den 22 april, med olika talare varje dag. Vi välkomnar särskilt dig som aldrig besökt oss och önskar alla Guds rika välsignelse.

Långfredag 19 april

Vilken härlig start på påskhelgens möten. Vi har ju påskonferens med olika talare varje dag och denna långfredag var det Gunhild som gästade oss. Gunhild med sin underbara evangelist kallelse och sångröst talade och gav oss mycket matnyttiga ord från Herren. Guds Ande var så närvarande och alla gick fram för förbön.

Gud visar sin omsorg om sin församling och Gud kan man inte styra. Den Helige Andes gåvor flödade i hela mötet. Vi är ett folk på väg mot himlen och nu får vi på jorden också ta del av vad Gud har för oss genom Den Helige Ande. Gud välsigne dig och välkommen på Påskafton eller någon annan dag till Tempelchurch...

Påskafton lördag

Owe Kerygman och Roger Larsson gästade oss denna dag. Owe hade en underbar predikan och profetiska budskap. Gud använder dessa män, de är Guds redskap till helande, upprättelse och befrielse på många plan.

Gud är stor och all ära till honom. Den predikan som Owe hade, innehöll så mycket fint och visade vilken stor Gud vi har. Det var också ,som alltid i Tempelchurch förbön och den var välbesökt, alla gick fram till förbön. Roger bad för människor och man kan se hur precis Roger är i sina profethälsningar, han hör tydliga tilltal från Herren precis som Owe också gör.

Gud vi tackar dig för dessa profetröster i en tid som denna, Tack att du välsignar dem rikligen och välkommen du också nästa gång.